Kipschnitzel met gepofte aardappel

640 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Aardappels schoonboenen en op verschillende plaatsen inprikken. Aardappels afzonderlijk in magnetronfolie wikkelen en ca. 12 minuten verhitten in magnetron op vol vermogen (700 Watt). Aardappels ca. 5 minuten laten nagaren. Intussen in koekenpan 3 eetlepels kruidenboter verhitten. Kipschnitzels in ca. 16 minuten gaar en goudbruin bakken. Halverwege keren. Intussen sperziebonen in ca. 12 minuten beetgaar koken. Op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat. Aardappels aan 1 kant insnijden en rest van kruidenboter erover verdelen. Gepofte aardappels serveren met schnitzels en boontjes.

Kipschnitzel met gepofte aardappel

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig