Pureer de knoflook, kaas, pijnboompitten, basilicum en de olie tot een gladde pesto. Breng op smaak met peper en zout. Kook de haricots verts in 6 min. beetgaar. Giet af en roer om met de pesto.
- algemeenU kunt de pesto 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Haricots verts met pesto
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_006724_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
390 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Pureer de knoflook, kaas, pijnboompitten, basilicum en de olie tot een gladde pesto. Breng op smaak met peper en zout. Kook de haricots verts in 6 min. beetgaar. Giet af en roer om met de pesto.
algemeen:U kunt de pesto 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 teen knoflook
60 g Grana Padano
3 el pijnboompitten
1 bakje basilicum
7 el olijfolie extra vierge
500 g haricots verts
Dit heb je nodig
blender of staafmixer