Snijd de korstjes van het brood en snijd het brood in blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de blokjes in 5 min. tot goudbruine en knapperige croutons. Voeg halverwege het amandelschaafsel toe. Breng op smaak met peper en zout en laat afkoelen op een bord. Kook de broccoli in weinig water met zout in 4 min. beetgaar. Giet af en bestrooi met de croutons.
Croutons maken
Instructievideo - 01:14 min.
Broccoli met croutons & amandelen
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_006735_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
160 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de korstjes van het brood en snijd het brood in blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de blokjes in 5 min. tot goudbruine en knapperige croutons. Voeg halverwege het amandelschaafsel toe. Breng op smaak met peper en zout en laat afkoelen op een bord. Kook de broccoli in weinig water met zout in 4 min. beetgaar. Giet af en bestrooi met de croutons.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 sneetjes witbrood
2 el olijfolie
2 el amandelschaafsel
600 g broccoli