Verwijder de buitenste bladeren van de spruiten. Kook de spruiten in 3 min. beetgaar. Giet de spuiten af, spoel af onder de koude kraan en laat uitlekken.
Snijd de bosui in schuine stukjes van ca. 3 cm. Meng de spruiten in een kom met de bosui, de rozijnen en de dressing. Breng op smaak met peper en zout.
- algemeenDeze salade kunt u 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Laat voor serveren op kamertemperatuur komen en schep om.
Spruiten-rozijnensalade
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_006763_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
115 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de buitenste bladeren van de spruiten. Kook de spruiten in 3 min. beetgaar. Giet de spuiten af, spoel af onder de koude kraan en laat uitlekken.
Snijd de bosui in schuine stukjes van ca. 3 cm. Meng de spruiten in een kom met de bosui, de rozijnen en de dressing. Breng op smaak met peper en zout.
algemeen:Deze salade kunt u 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Laat voor serveren op kamertemperatuur komen en schep om.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zak spruitjes
1 zak bosui
75 g rozijnen
6 el sladressing bieslook