Oven voorverwarmen en ciabatta's afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en in ringen snijden. In koekenpan boter verhitten en hamburgers in ca. 6 minuten bruin en gaar bakken. Hamburgers uit pan nemen en warmhouden. In rest van braadvet uienringen in ca. 3 minuten glazig bakken. Ratatouille toevoegen en meeverwarmen. Ciabatta's halveren en opensnijden. Helften besmeren met kruidenketchup. Beleggen met hamburgers en groentemengsel. Bestrooien met kaas en dichtklappen.
Mediterrane 'burgers'
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011521_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
750 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen en ciabatta's afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en in ringen snijden. In koekenpan boter verhitten en hamburgers in ca. 6 minuten bruin en gaar bakken. Hamburgers uit pan nemen en warmhouden. In rest van braadvet uienringen in ca. 3 minuten glazig bakken. Ratatouille toevoegen en meeverwarmen. Ciabatta's halveren en opensnijden. Helften besmeren met kruidenketchup. Beleggen met hamburgers en groentemengsel. Bestrooien met kaas en dichtklappen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 voorgebakken ciabatta's
2 uien
4 eetlepels boter of margarine
4 vegetarische hamburgers
1 blik ratatouille niçoise
8 eetlepels curry kruidenketchup
100 g gemalen oude kaas