Herfstniçoise met champignons

370 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de krieltjes in water met wat zout in 10 min. gaar. Kook ondertussen de sperziebonen in een andere pan in 6 min. beetgaar.

  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons in 5 min. goudbruin en gaar.

  3. Verdeel ondertussen de sla over 4 borden. Roer de mayonaise los met 1 el water. Breng de dressing op smaak met peper en zout.

  4. Giet de krieltjes af en laat afkoelen. Giet de sperziebonen af en spoel ze onder stromend water koud. Verdeel de krieltjes, de sperziebonen en de champignons over de borden.

  5. Verdeel de tomaten en de tonijn over de salade. Schenk de dressing erover en serveer direct.

Herfstniçoise met champignons

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig