Rozemarijnzalm met salade

505 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Leg de zalmfilet in de ovenschaal en bestrijk met 2 el dijonnaise. Meng de kaas met de rozemarijn en peper. Strooi de kaas over de zalmfilet. Bak de zalmfilet in de voorverwarmde oven in ca. 15 min. gaar.

  2. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan. Bak de krieltjes in 12 min. goudbruin en gaar. Meng in een schaal de rest van de dijonnaise met 1 el water. Schep de tomaten en uienringen erdoor. Breng op smaak met peper.

  3. Verdeel de zalm over 4 borden. Schep de krieltjes erbij en serveer met de salade.

Rozemarijnzalm met salade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig