Ratatouille met zalmfilet

705 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ondertussen de tomaten uitlekken, vang 2 el tomatensap uit het blik op en houd apart. Snijd de tomaten in stukken.

  2. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de aubergine 3 min. Voeg de courgette toe en bak nog 4 min.

  3. Verhit 2 el olie in een andere koekenpan. Bestrooi de zalm met peper en zout en bak in 4 min. goudbruin en net gaar. Keer halverwege.

  4. Voeg de tomaten, het tomatensap, de knoflook en de tijm toe aan de groenten en bak 1 min. mee. Breng de ratatouille op smaak met peper en zout.

  5. Verdeel de zalm en de ratatouille over 4 borden en serveer met de couscous.

Ratatouille met zalmfilet

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig