Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en bak de spekreepjes in 3-4 min. knapperig. Voeg de ui toe en bak nog 1 min.
Voeg de champignons toe en bak in 5 min. mooi bruin en gaar. Schep af en toe om. Roer de crème fraîche en 2-3 el water erdoor en verwarm nog 1 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de gnocchi over 4 diepe borden. Schep de rucola van het vuur door de spek-champignonsaus en verdeel over de gnocchi.
- algemeenDe rest van de zak rucola kunt u aanmaken met een dressing en bij de gnocchi serveren.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Gnocchi met Provençaalse spekjes
hoofdgerecht
4 personen
695 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en bak de spekreepjes in 3-4 min. knapperig. Voeg de ui toe en bak nog 1 min.
Voeg de champignons toe en bak in 5 min. mooi bruin en gaar. Schep af en toe om. Roer de crème fraîche en 2-3 el water erdoor en verwarm nog 1 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de gnocchi over 4 diepe borden. Schep de rucola van het vuur door de spek-champignonsaus en verdeel over de gnocchi.
algemeen:De rest van de zak rucola kunt u aanmaken met een dressing en bij de gnocchi serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
2 pakken gnocchi di patate
1 el olijfolie
1 duopak Provençaalse magere spekreepjes
1 ui
2 bakjes champignons
1 bekertje crème fraîche
½ zak rucola