Gnocchi met spek en tuinbonen

920 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de olie in een koekenpan en bak de spekblokjes in ca. 6 min. knapperig. Voeg de ui toe en bak 1 min. mee. Meng de bevroren tuinboontjes erdoor en bak 5-6 min. tot ze ontdooid en beetgaar zijn. Voeg de crème fraîche toe en breng op smaak met peper en zout.

  2. Schep de gnocchi erdoor. Verdeel over 4 borden en leg er wat rucola op. Schaaf de kaas erover.

  • algemeenEen dagje geen vlees? Laat de spekjes achterwege en serveer de gnocchi met een gekookt eitje.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Gnocchi met spek en tuinbonen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig