Verwarm de oven voor op 190 °C. Bekleed de springvorm met bakpapier. Snijd de aardappelen in blokjes en kook 5 min. in water met zout. Kook de broccoli 1 min. mee. Giet af.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui 3 min. Roerbak de aardappelen en broccoli 1 min. mee. Maak de tonijn los met een vork. Schep het aardappelmengsel in de springvorm. Verdeel de tonijn en de olijven erover.
Klop de eieren los met de knoflook en peper en zout. Schenk over het aardappelmengsel. Bak in ca. 30 min. gaar. Lekker met groene salade en stokbrood.
- algemeenU kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm 20 min. in de oven op 190 °C.
Tonijnomelet met broccoli
hoofdgerecht
4 personen
430 kcal
20 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 °C. Bekleed de springvorm met bakpapier. Snijd de aardappelen in blokjes en kook 5 min. in water met zout. Kook de broccoli 1 min. mee. Giet af.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui 3 min. Roerbak de aardappelen en broccoli 1 min. mee. Maak de tonijn los met een vork. Schep het aardappelmengsel in de springvorm. Verdeel de tonijn en de olijven erover.
Klop de eieren los met de knoflook en peper en zout. Schenk over het aardappelmengsel. Bak in ca. 30 min. gaar. Lekker met groene salade en stokbrood.
algemeen:U kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm 20 min. in de oven op 190 °C.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
4 aardappelen
500 g broccoli
2 el olijfolie
2 uien
2 blikjes tonijnmoot
3 el zwarte olijven
8 eieren
1 teen knoflook
Dit heb je nodig
bakpapier, springvorm (doorsnede 26 cm)