Witlof met kaas

Bijgerechten mogen ook best de show stelen. Deze witlofschotel is elegant én easy!

340 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 15 min. oventijd

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de onderkant van het witlof, snijd het lof doormidden en verwijder de harde kern. Kook 5 min. in water met zout.

  2. Giet af, druk het overtollige vocht eruit en verdeel over de ovenschaal. Verdeel de kaas en de bechamelsaus erover. Hak de walnoten grof en bestrooi hiermee.

  3. Bak in ca. 15 min. goudbruin.

  • Bechamelsaus maken

    Instructievideo - 01:19 min.

Witlof met kaas

Bijgerechten mogen ook best de show stelen. Deze witlofschotel is elegant én easy!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig