Mexicaanse vis

610 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 40 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de bevroren wokgroenten 5 min. op hoog vuur tot ze beetgaar zijn en het vocht is verdampt. Voeg de komijn toe en bak nog 1 min.

  3. Voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Draai het vuur laag en leg de bevroren vis in de pan. Stoof met de deksel op de pan in 8-10 min. gaar. Bestrooi met de munt en peper en zout naar smaak.

  4. Verdeel de rijst over 4 borden en serveer met de vis en de groenten.

  • algemeenU kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Verwarm de vis ca. 20 min. in een voorverwarmde oven op 180 °C en verhit de rijst in een magnetronschaal afgedekt met magnetronfolie 2 min. op 800 watt in de magnetron.

Mexicaanse vis

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig