Vijgen wassen, aan de bovenkant insnijden tot halverwege en besprenkelen met balsamicoazijn. Kaas in vijgen doen en bestrooien met zout en peper. Vijgen in schaal leggen.
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Vijgen ca. 7 minuten grillen en kaas laten smelten.
Gegrilde vijgen
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001514_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
55 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Vijgen wassen, aan de bovenkant insnijden tot halverwege en besprenkelen met balsamicoazijn. Kaas in vijgen doen en bestrooien met zout en peper. Vijgen in schaal leggen.
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Vijgen ca. 7 minuten grillen en kaas laten smelten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 verse rijpe vijgen
1 theelepel balsamicoazijn
30 g zachte geitenkaas (Bettine Blanc)
0 zout
0 (versgemalen) peper
Dit heb je nodig
lage ovenschaal ca. 15 x 20 cm