Kokos-kipwokschotel met rijst

Meer dan een beetje kokosmelk en koriander heeft dit rijstgerecht niet nodig om favoriet te worden.

595 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en bak de kipfiletblokjes 3-4 min.

  2. Voeg de wokgroenten toe en roerbak ze op hoog vuur in 5-6 min. beetgaar en tot alle vocht is verdampt. Schenk de kokosmelk erbij en verwarm nog 1-2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Snijd de koriander fijn. Schep de rijst in de kommen. Verdeel de kip met de groenten over de rijst en bestrooi met de koriander.

  • algemeenKoriander smaakt ook lekker over een salade van geraspte wortel met gember.

Kokos-kipwokschotel met rijst

Meer dan een beetje kokosmelk en koriander heeft dit rijstgerecht niet nodig om favoriet te worden.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig