Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en bak de kipfiletblokjes 3-4 min.
Voeg de wokgroenten toe en roerbak ze op hoog vuur in 5-6 min. beetgaar en tot alle vocht is verdampt. Schenk de kokosmelk erbij en verwarm nog 1-2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de koriander fijn. Schep de rijst in de kommen. Verdeel de kip met de groenten over de rijst en bestrooi met de koriander.
Kokos-kipwokschotel met rijst
Meer dan een beetje kokosmelk en koriander heeft dit rijstgerecht niet nodig om favoriet te worden.
- algemeenKoriander smaakt ook lekker over een salade van geraspte wortel met gember.
Kokos-kipwokschotel met rijst
Meer dan een beetje kokosmelk en koriander heeft dit rijstgerecht niet nodig om favoriet te worden.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_014631_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
595 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en bak de kipfiletblokjes 3-4 min.
Voeg de wokgroenten toe en roerbak ze op hoog vuur in 5-6 min. beetgaar en tot alle vocht is verdampt. Schenk de kokosmelk erbij en verwarm nog 1-2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de koriander fijn. Schep de rijst in de kommen. Verdeel de kip met de groenten over de rijst en bestrooi met de koriander.
algemeen:Koriander smaakt ook lekker over een salade van geraspte wortel met gember.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g pandanrijst
2 el traditionele olijfolie
360 g Thaise kipfiletblokjes met citroengras
750 g diepvries oosterse wokgroenten
200 ml kokosmelk
2 el verse koriander