Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok en bak de kipfiletblokjes in 3 min. goudbruin. Voeg de aubergine toe en bak 4 min. mee. Doe de bevroren tuinerwten erbij en schenk de kokosmelk in de wok. Verwarm de curry nog 6-8 min. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de rijst over 4 kommen en schep de kipcurry erbij.
- algemeenGeef de curry een fris accent door er voor het serveren 3 el fijngesneden muntblaadjes over te strooien.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Curry met aubergine, kip en kokos
hoofdgerecht
4 personen
605 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok en bak de kipfiletblokjes in 3 min. goudbruin. Voeg de aubergine toe en bak 4 min. mee. Doe de bevroren tuinerwten erbij en schenk de kokosmelk in de wok. Verwarm de curry nog 6-8 min. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de rijst over 4 kommen en schep de kipcurry erbij.
algemeen:Geef de curry een fris accent door er voor het serveren 3 el fijngesneden muntblaadjes over te strooien.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
300 g basmatirijst
2 el zonnebloemolie
1 schaal Thaise kipfiletblokjes met citroengras
1 aubergine
300 g tuinerwten
1 blik kokosmelk