Kir framboise

Feestelijk drankje met frambozen en prosecco. Bruisend begin van een avondje lekker eten of borrelen.

80 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden

3 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schenk in elke flûte 1 tl frambozensiroop en doe er 2 frambozen in. Verdeel de prosecco over de glazen.

  • serveertipGeef de flûtes een feestelijk accent met een roze suikerrandje. Meng in een kommetje 2 el witte basterdsuiker met 1-2 tl frambozensiroop. Schep het mengsel op een bordje en zet een kommetje water ernaast. Doop de flûtes eerst in het water en dan in de suiker. Laat 10 min. drogen.
  • dieettipVervang voor de kinderen de prosecco door kinderchampagne.

Kir framboise

Feestelijk drankje met frambozen en prosecco. Bruisend begin van een avondje lekker eten of borrelen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig