Focacciasandwich met rucola en abdijkaas

600 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Grill voorverwarmen. Focaccia in 4 repen snijden en deze overlangs halveren. Stukken brood met snijkanten naar boven onder hete grill in 2 min. goudbruin roosteren. Uit grill snijvlakken direct inwrijven met knoflook en royaal bestrijken met pesto. Driekwart van rucola over onderkanten van focaccia verdelen. Op elke stuk 2 plakken abdijkaas leggen. Hierover rest van rucola verdelen en bovenkanten van focaccia erop leggen. Sandwiches vaststeken met cocktailprikkers.

  • algemeenProbeer deze zonnige sandwich ook eens met een andere smeuïge kaas als gorgonzola of port salut. De walnotenpesto kunt u vervangen door bieslookpesto.

Gerelateerde recepten

Focacciasandwich met rucola en abdijkaas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig