Shoarmabroodjes in broodrooster of onder grill goudbruin roosteren. Intussen in wok olie verhitten en tofu al omscheppend in 4 min. knapperig bruin bakken. Broodjes opensnijden en snijvlakken royaal bestrijken met tzatziki. Achtereenvolgens veldsla, wortel en tofu erover verdelen. Besprenkelen met knoflookdressing en uienringen erop leggen. Op vier borden steeds 2 belegde sneetjes op elkaar stapelen.
Pita-clubsandwich met tzatziki
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_010991_220x162_JPG.jpg)
4 personen
368 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Shoarmabroodjes in broodrooster of onder grill goudbruin roosteren. Intussen in wok olie verhitten en tofu al omscheppend in 4 min. knapperig bruin bakken. Broodjes opensnijden en snijvlakken royaal bestrijken met tzatziki. Achtereenvolgens veldsla, wortel en tofu erover verdelen. Besprenkelen met knoflookdressing en uienringen erop leggen. Op vier borden steeds 2 belegde sneetjes op elkaar stapelen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 shoarmabroodjes
2 el olijfolie
1 pakje pittige roerbaktofu
1 bakje tzatziki
1 zakje veldsla
100 g worteljulienne
2 el knoflookdressing
1 kleine rode ui