Pel en pers de knoflook boven een kommetje. Laat de bruine bonen uitlekken. Snijd de ui in halve ringen en de paprika in reepjes. Rasp de kaas. Snijd de ijsbergsla in reepjes.
Verhit 1/3 van de olie in een pan en bak de knoflook 1 min. Voeg de komijn, de bonen en 3 el water toe en verwarm met de deksel op de pan 5 min. op laag vuur.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de runderreepjes 3 min. op hoog vuur bruin. Voeg de ui en de paprika toe en bak 4 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Pureer de bonen met de staafmixer. Voeg peper en eventueel zout naar smaak toe. Houd warm op laag vuur. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bestrijk de wraps met de bonenpuree. Verdeel de runderreepjes, de kaas, de zure room en de sla erover. Klap steeds één kant van de wraps gedeeltelijk over de vulling, vouw de zijkanten naar binnen tot burrito's.
Beef burrito
Je kunt een burrito vullen met alles wat je lekker vindt, maar wij raden je toch echt deze variant aan.
- algemeenSnijd de rest van de ijsbergsla ook in reepjes en meng met 1 uitgelekt blik maiskorrels (300 g) en 3 el sladressing knoflook (fles 270 ml). Serveer de salade bij de beef burrito.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Beef burrito
Je kunt een burrito vullen met alles wat je lekker vindt, maar wij raden je toch echt deze variant aan.
hoofdgerecht
4 personen
695 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Pel en pers de knoflook boven een kommetje. Laat de bruine bonen uitlekken. Snijd de ui in halve ringen en de paprika in reepjes. Rasp de kaas. Snijd de ijsbergsla in reepjes.
Verhit 1/3 van de olie in een pan en bak de knoflook 1 min. Voeg de komijn, de bonen en 3 el water toe en verwarm met de deksel op de pan 5 min. op laag vuur.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de runderreepjes 3 min. op hoog vuur bruin. Voeg de ui en de paprika toe en bak 4 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Pureer de bonen met de staafmixer. Voeg peper en eventueel zout naar smaak toe. Houd warm op laag vuur. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bestrijk de wraps met de bonenpuree. Verdeel de runderreepjes, de kaas, de zure room en de sla erover. Klap steeds één kant van de wraps gedeeltelijk over de vulling, vouw de zijkanten naar binnen tot burrito's.
algemeen:Snijd de rest van de ijsbergsla ook in reepjes en meng met 1 uitgelekt blik maiskorrels (300 g) en 3 el sladressing knoflook (fles 270 ml). Serveer de salade bij de beef burrito.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 teen knoflook
330 g bruine bonen in pot
1 ui
1 groene paprika
100 g belegen kaas
½ krop krop ijsbergsla
3 el traditionele olijfolie
1 tl gemalen komijn
350 g runderreepjes
8 tortillawraps
125 ml zure room
Dit heb je nodig
staafmixer