Mexicaanse tortilla

Een Mexicaans gerecht met een verrassende smaak: die van cacao!

760 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de ui. Verhit de olie in een grote braad- of koekenpan, fruit de ui glazig op middelhoog vuur. Voeg het gehakt toe en bak dit op hoog vuur al omscheppend bruin en krokant. Voeg de tomaat en het cacaopoeder toe, laat op laag vuur doorwarmen.

  2. Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng het gehaktmengsel op smaak met peper en zout. Snijd de sla in reepjes. Schep het gehakt, wat sla en maïs op de tortilla's en rol ze op. Schep naar smaak wat zure room op de tortilla.

  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Mexicaanse tortilla

Een Mexicaans gerecht met een verrassende smaak: die van cacao!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig