Schil de aardappelen en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Kook ondertussen de snijbonen in ca. 6 min. beetgaar en giet af.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de kaasschnitzels in 5 min. goudbruin of tot de kaas begint te smelten. Keer halverwege.
Stamp de aardappelen met de crème fraîche tot een smeuïge puree. Schep er de snijbonen, kropsla en dille door. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de stamppot over 4 borden en serveer met de kaasschnitzels.
- algemeenVervang voor een knapperig accent de kropsla door ijsbergsla.
- algemeenRestanttip: Dille is ook heel lekker door een aardappelsalade. Kijk voor recepten op ah.nl/recepten.
Bonenstamppotje met kaasschnitzel
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007191_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
690 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Kook ondertussen de snijbonen in ca. 6 min. beetgaar en giet af.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de kaasschnitzels in 5 min. goudbruin of tot de kaas begint te smelten. Keer halverwege.
Stamp de aardappelen met de crème fraîche tot een smeuïge puree. Schep er de snijbonen, kropsla en dille door. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de stamppot over 4 borden en serveer met de kaasschnitzels.
algemeen:Vervang voor een knapperig accent de kropsla door ijsbergsla.
algemeen:Restanttip: Dille is ook heel lekker door een aardappelsalade. Kijk voor recepten op ah.nl/recepten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 kg aardappelen
1 pak snijbonen
2 el olijfolie
2 pakken kaasschnitzels
1 beker crème fraîche
1 kropsla
2 el verse dille