Noedelsalade met radijs en garnalen

375 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rooster het sesamzaad in een koekenpan zonder boter of olie in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Spoel af onder de koude kraan.

  2. Maak de radijsjes schoon en halveer ze. Halveer de komkommer in de lengte en schep er met een theelepel de zaadlijsten uit. Snijd in plakjes.

  3. Klop in een ruime kom de sojasaus, olie en azijn tot een dressing. Voeg de noedels, radijs, komkommer en garnalen toe. Verdeel de salade over 4 kommen of borden. Bestrooi met het sesamzaad, de bosui en koriander.

Noedelsalade met radijs en garnalen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig