Stokjesbrood gegrilde paprika en ansjovis

90 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 10 min. wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de grillpan en rooster de paprika met het vel naar beneden tot het vel zwartgeblakerd is. Laat ca. 15 min. rusten in een gesloten zak.

  2. Snijd 12 schuine sneetjes stokbrood en bestrijk beide kanten met olie. Verhit de grillpan en gril het brood ca. 4 min. Keer halverwege. Wrijf de de sneetjes in met de halve knoflooktenen.

  3. Verwijder het vel van de paprika, snijd het vruchtvlees in dunne repen en verdeel over het brood. Verdeel de ansjovisfilets erover. Rijg aan elke tapasprikker 3 olijven en steek in de pinchos.

  • Paprika's roosteren en ontvellen

    Instructievideo - 01:07 min.

Stokjesbrood gegrilde paprika en ansjovis

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig