Snijd 8 schuine sneetjes stokbrood en bestrijk ze aan beide kanten met olie. Verhit de grillpan en gril het brood ca. 4 min. Keer halverwege. Snijd de teen knoflook doormidden en wrijf de sneetjes ermee in.
Snijd de kaas in plakken en verdeel over het brood. Schep op elke pincho 1 tl chutney en bestrooi met de bosui.
- algemeenSnijd de rest van de bosui in ringetjes en bestrooi er een versgebakken pizza mee. Mango chutney is ook lekker bij biefstuk of kip van de barbecue.
Stokjesbrood kaas met chutney
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007334_220x162_JPG.jpg)
8 personen
115 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd 8 schuine sneetjes stokbrood en bestrijk ze aan beide kanten met olie. Verhit de grillpan en gril het brood ca. 4 min. Keer halverwege. Snijd de teen knoflook doormidden en wrijf de sneetjes ermee in.
Snijd de kaas in plakken en verdeel over het brood. Schep op elke pincho 1 tl chutney en bestrooi met de bosui.
algemeen:Snijd de rest van de bosui in ringetjes en bestrooi er een versgebakken pizza mee. Mango chutney is ook lekker bij biefstuk of kip van de barbecue.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)
½ Frans stokbrood
2 el olijfolie
1 teen knoflook
150 g manchegokaas
8 tl mangochutney
1 bosui
Dit heb je nodig
grillpan