Stokjesbrood pittige garnalensalade

105 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 8 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd 10 schuine sneetjes stokbrood. Bestrijk aan beide kanten met olie en rooster ca. 8 min. Keer halverwege. Wrijf het brood in met de knoflook.

  2. Snijd de peper in reepjes. Rasp de gele schil van de citroen. Meng de garnalen met het rasp, de peper, mayonaise en peterselie. Verdeel de salade over het brood en garneer met peterselie.

  • algemeenU kunt de garnalensalade een paar uur eerder bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
  • Rode peper schoonmaken

    Instructievideo - 00:34 min.

Stokjesbrood pittige garnalensalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig