Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd 10 schuine sneetjes stokbrood. Bestrijk aan beide kanten met olie en rooster ca. 8 min. Keer halverwege. Wrijf het brood in met de knoflook.
Snijd de peper in reepjes. Rasp de gele schil van de citroen. Meng de garnalen met het rasp, de peper, mayonaise en peterselie. Verdeel de salade over het brood en garneer met peterselie.
Stokjesbrood pittige garnalensalade
- algemeenU kunt de garnalensalade een paar uur eerder bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Rode peper schoonmaken
Instructievideo - 00:34 min.
Stokjesbrood pittige garnalensalade
10 personen
105 kcal
15 min. bereiden
8 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd 10 schuine sneetjes stokbrood. Bestrijk aan beide kanten met olie en rooster ca. 8 min. Keer halverwege. Wrijf het brood in met de knoflook.
Snijd de peper in reepjes. Rasp de gele schil van de citroen. Meng de garnalen met het rasp, de peper, mayonaise en peterselie. Verdeel de salade over het brood en garneer met peterselie.
algemeen:U kunt de garnalensalade een paar uur eerder bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 stokbrood
3 el olijfolie
1 teen knoflook
1 rode peper
1 citroen
2 bakjes cocktailgarnalen
1½ el mayonaise
1 el platte peterselie