Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd 8 schuine sneetjes brood. Meng olie en knoflook en bestrijk het brood ermee. Rooster ca. 8 min.
Meng de mayonaise met de rozemarijn en peper naar smaak. Verdeel de helft over het brood. Leg er een blaadje sla op en verdeel de kipfilet erover. Schep de rest van de rozemarijnmayonaise erop en prik de tomaten erop met een tapasprikker.
Stokjesbrood gerookte kip, sla en rozemarijnmayo
- algemeenGebruik de rest van de sla en de tomaten voor een frisse salade bij de barbecue.
Stokjesbrood gerookte kip, sla en rozemarijnmayo
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007337_220x162_JPG.jpg)
8 personen
150 kcal
10 min. bereiden
8 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd 8 schuine sneetjes brood. Meng olie en knoflook en bestrijk het brood ermee. Rooster ca. 8 min.
Meng de mayonaise met de rozemarijn en peper naar smaak. Verdeel de helft over het brood. Leg er een blaadje sla op en verdeel de kipfilet erover. Schep de rest van de rozemarijnmayonaise erop en prik de tomaten erop met een tapasprikker.
algemeen:Gebruik de rest van de sla en de tomaten voor een frisse salade bij de barbecue.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)
1 stokbrood
3 el olijfolie
1 teen knoflook
2 el mayonaise
1 tl gedroogde rozemarijn
½ kropsla
1 gerookte kipfilet
8 semi-zongedroogde tomaten
Dit heb je nodig
tapasprikkers