Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd 10 tomaten in 4 partjes. Meng met de tonijn, mayonaise, augurk en sjalot. Breng op smaak met tabasco en peper en zout.
Snijd 12 schuine sneetjes stokbrood en rooster ze in ca. 8 min. goudbruin. Keer halverwege.
Halveer de rest van de tomaten. Verdeel de tonijnsalade over het brood. Steek een halve tomaat aan elke prikker en in de pinchos.
Stokjesbrood tonijnsalade met tomaat en augurk
- algemeenU kunt de tonijnsalade een paar uur van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast en laat voor serveren op kamertemperatuur komen.
Stokjesbrood tonijnsalade met tomaat en augurk
12 personen
85 kcal
15 min. bereiden
8 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd 10 tomaten in 4 partjes. Meng met de tonijn, mayonaise, augurk en sjalot. Breng op smaak met tabasco en peper en zout.
Snijd 12 schuine sneetjes stokbrood en rooster ze in ca. 8 min. goudbruin. Keer halverwege.
Halveer de rest van de tomaten. Verdeel de tonijnsalade over het brood. Steek een halve tomaat aan elke prikker en in de pinchos.
algemeen:U kunt de tonijnsalade een paar uur van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast en laat voor serveren op kamertemperatuur komen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
16 cherry tomaten
2 blikjes witte
2 el mayonaise
3 augurken
1 sjalot
0 tabasco
1 stokbrood
Dit heb je nodig
tapasprikkers