Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Snijd de kip in blokjes.
Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook 1 min. Voeg de wokgroenten toe en roerbak 6 min. Voeg de kip toe en warm nog 1 min. door. Schenk het water erbij en roer het zakje saus erdoor. Laat 3 min. koken op laag vuur.
Verdeel de pasta over diepe borden en schep de saus erop.
Tagliatelle uit de wok
East meets west: Italiaanse pasta met een saus uit de wok.
- variatietipOok lekker met een lepel pesto erdoor.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Tagliatelle uit de wok
East meets west: Italiaanse pasta met een saus uit de wok.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007353_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
600 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Snijd de kip in blokjes.
Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook 1 min. Voeg de wokgroenten toe en roerbak 6 min. Voeg de kip toe en warm nog 1 min. door. Schenk het water erbij en roer het zakje saus erdoor. Laat 3 min. koken op laag vuur.
Verdeel de pasta over diepe borden en schep de saus erop.
variatietip:Ook lekker met een lepel pesto erdoor.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g tagliatelle
1 teen knoflook
300 g gerookte kipfilet
3 el traditionele olijfolie
750 g diepvries Italiaanse roerbakgroente
65 g mix voor tagliatelle roomsaus