Ciabatta met tonijn, ei en paprika

335 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Pureer 1 paprika met het basilicum, de rozemarijn en mayonaise met de staafmixer tot een fijne crème. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de andere paprika in reepjes. Pel het ei en snijd in plakjes.

  2. Snijd de ciabatta open en bestrijk de onderste helft met de paprikacrème.

  3. Maak de tonijn los met een vork. Beleg de ciabatta met de paprikareepjes, plakjes ei, tonijn en sla. Leg de bovenste helft van het brood erop.

  • algemeenJe kunt het broodje 2-4 uur van tevoren bereiden. Wikkel in vershoudfolie en bewaar tot gebruik op een koele plek. De rest van de ciabatta kun je invriezen.
  • algemeenGegrilde paprika?s en basilicum zijn erg lekker op een bruschetta. Kijk voor het recept op ah.nl/allerhande.
  • algemeenDe frisse smaak van ijsbergsla gaat goed samen met een lauwwarme pastasalade met mosterddressing. Kijk voor het recept op ah.nl/allerhande.
  • Ei koken

    Instructievideo - 01:51 min.

Ciabatta met tonijn, ei en paprika

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig