Lamskoteletjes met knoflookcrème

540 kcal

(Voedingswaarden)

35 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Snijd het bovenste kapje van de bol knoflook zodat de tenen zichtbaar worden. Leg in het aluminium bakje en besprenkel met 1 el olie. Pof 20 min. op de barbecue. Keer regelmatig. Laat iets afkoelen en duw de knoflooktenen eruit. Pers de knoflooktenen en meng ze met de crème fraîche en 2 el olie. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Rooster het karwijzaad in een koekenpan zonder olie of boter 2 min. Bestrijk het vlees met de rest van de olie en bestrooi met peper en zout.

  3. Gril het vlees op de barbecue ca. 4 min. Keer regelmatig. Bestrooi met het karwijzaad en serveer met de knoflookcrème.

  • algemeenU kunt de knoflookcrème een paar uur van tevoren bereiden. Pof de knoflook dan 30 min. in een voorverwarmde oven op 200 °C.
  • Vlees grillen op de barbecue

    Instructievideo - 02:53 min.

Lamskoteletjes met knoflookcrème

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig