Lamsspies met munt en taboulé

585 kcal

(Voedingswaarden)

40 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng de yoghurt met 1/3 van de knoflook, 2 el munt, 1 mespunt komijn, peper en zout.

  2. Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg 4 el olie en 1/3 van de knoflook toe. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Voeg rasp, sap, kruiden, peper en zout toe aan de couscous (taboulé).

  3. Rijg het vlees aan stokjes. Meng de rest van de komijn en knoflook met 2 el olie. Bestrijk het vlees ermee. Bak de spiesen ca. 5 min in de grillpan. Serveer met de yoghurt en taboulé.

Lamsspies met munt en taboulé

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig