Spaghettini met pecorino

570 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  2. Schenk ondertussen het citroensap in een kom. Rasp de kaas. Voeg toe aan het citroensap. Meng lepel voor lepel de olie erdoor.

  3. Giet de pasta af en vang een kopje kookvocht op. Doe de pasta terug in de pan en zet op laag vuur. Voeg het citroen-kaasmengsel en 2 el kookvocht toe en warm al roerend 2 min. door. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en bestrooi met de peterselie. Serveer direct. Lekker bij de gegrilde groenten (zie recept elders op ah.nl/recepten).

  • Spaghetti koken

    Instructievideo - 01:46 min.

Spaghettini met pecorino

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig