Nasi goreng met roze garnalen

540 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Klop ondertussen de eieren los met 2 el water en peper en zout naar smaak. Verhit 1 el olie in een koekenpan, voeg het eimengsel toe en bak in 5 min. een omelet. Keer halverwege. Snijd de omelet in reepjes.

  3. Snijd het steeltje van de rode peper uit het groentepakket. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn.

  4. Verhit de rest van de olie in een wok en bak de boemboe 1 min. Voeg de ui en rode peper toe en fruit 3 min. Voeg de garnalen toe en bak 1 min. mee. Doe de nasi-bamigroenten erbij en bak nog 3 min. Roer de rijst los met een vork en voeg toe. Roerbak nog 2 min. Meng de omeletreepjes erdoor. Lekker met kroepoek.

  • algemeenEten er kinderen mee? Laat de rode peper dan achterwege.
  • Rode peper schoonmaken

    Instructievideo - 00:34 min.

Nasi goreng met roze garnalen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig