Zalm met paksoi

560 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Dep de zalm droog en snijd hem in stukjes van 2 cm. Doe de miehoen in een schaal en schenk er 1 1/2 liter kokend water over. Laat 4 min. staan.

  2. Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de ui 1 min. Voeg de zalm toe en roerbak 2 min. mee. Voeg de paksoi en ketjap toe en roerbak nog 2 min.

  3. Giet de miehoen af en verdeel over 4 kommen of diepe borden. Verdeel de zalm met paksoi over de miehoen. Bestrooi met de gebakken uitjes.

  • algemeenEchte ketjap ui smaakt ook lekker over nasi.
  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Zalm met paksoi

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig