Venkel met dille

145 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 20 min. wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 190 °C. Snijd de venkelknollen in de lengte in dunne plakken. Breng een pan water aan de kook en kook de plakken 8 min. Giet af en verdeel ze over de ovenschaal.

  2. Pers ondertussen 1 citroen uit. Boen de andere citroen schoon en snijd in dunne plakken. Leg deze tussen de plakken venkel. Meng de olie met de knoflook, dille en het citroensap naar smaak en besprenkel de plakken venkel en citroen ermee. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Bak in ca. 20 min. in het midden van de oven gaar.

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Venkel met dille

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig