Klop de olijfolie, wittewijnazijn, mosterd, peper en eventueel zout tot een dressing. Snijd de kaas in blokjes van een halve cm. Halveer de druiven. Hak de walnoten grof. Meng de kaas met de druiven, walnoten en rucola. Schep de dressing erdoor en serveer.
Druivensalade met rucola, kaas en noten
De druif doet het ook goed in hartige gerechten, zoals deze salade met blokjes oude kaas.
- variatietipLekker met meergranenrijst en rosbieflapjes à la minute (schaal 280 g).
Druivensalade met rucola, kaas en noten
De druif doet het ook goed in hartige gerechten, zoals deze salade met blokjes oude kaas.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_081154_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
385 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop de olijfolie, wittewijnazijn, mosterd, peper en eventueel zout tot een dressing. Snijd de kaas in blokjes van een halve cm. Halveer de druiven. Hak de walnoten grof. Meng de kaas met de druiven, walnoten en rucola. Schep de dressing erdoor en serveer.
variatietip:Lekker met meergranenrijst en rosbieflapjes à la minute (schaal 280 g).
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 el extra vierge olijfolie
1 el witte wijnazijn
1 tl Franse mosterd
150 g oude kaas 48+
250 g pitloze witte druiven
2 el ongebrande walnoten
75 g rucola