Sperziebonen met rucola en kaas

De Parmezaanse kaas en rucola geven deze bonensalade een Italiaans extraatje.

225 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen, maar laat het puntje zitten. Kook de bonen in 7 min. beetgaar. Giet af in een vergiet en spoel koud onder stromend water. Laat uitlekken.

  2. Klop de azijn, olie, honing en mosterd tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de tomaten in reepjes en meng met de sperziebonen en rucola. Schenk de dressing erover en schaaf de kaas erboven.

  • algemeenMet de rest van de zongedroogde tomaten kunt u lekkere crostini met roomkaas maken.
  • Sperziebonen schoonmaken

    Instructievideo - 00:22 min.

Sperziebonen met rucola en kaas

De Parmezaanse kaas en rucola geven deze bonensalade een Italiaans extraatje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig