Rodekoolschotel met appel en rookworst

Vanavond gaan we op de Hollandse toer: zoetzure rodekool met zachte aardappelpuree.

310 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de ui. Schil de appel, verwijder het klokhuis, snijd de appel in blokjes en snijd de rookworst in plakjes.

  2. Verhit de helft van de olie in de wok en roerbak de ui ca. 2 min. Schep de appel erdoor, voeg de rest van de olie toe en roerbak de rodekool ca. 3 min. op halfhoog vuur. Roer de hacheekruiden en azijn erdoor.

  3. Bak de rodekool al omscheppend op niet te hoog vuur nog ca. 2 min. Voeg de plakjes worst toe en warm deze ca. 1 min. Breng op smaak met peper en serveer direct.

  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Rodekoolschotel met appel en rookworst

Vanavond gaan we op de Hollandse toer: zoetzure rodekool met zachte aardappelpuree.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig