Spinazieomeletjes

390 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. (Van tevoren spinazie in zeef in ca. 2 1/2 uur laten ontdooien.) In kom eieren loskloppen met spinazie, zout en peper. Vier borden voorverwarmen. In koekenpan 1 eetlepel olie verhitten. 1/4 deel van eiermengsel in pan schenken en op laag vuur laten stollen. Als onderkant is gestold omelet keren en andere zijde laten stollen. Omelet op voorverwarmde bord laten glijden. In zelfde pan 1/2 eetlepel olie verhitten en op zelfde wijze nog 3 omeletjes bakken. Intussen in andere koekenpan rest van olie verhitten en taugé en hamreepjes ca. 2 minuten bakken. Op smaak brengen met ketjap en peper. Taugé op helft van omeletjes scheppen en omeletjes dubbelklappen. Serveren met gebakken aardappeltjes of stokbrood.

Spinazieomeletjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig