Aardappel en knolselderij

Dit is nou echt zo'n duo dat voor elkaar gemaakt is. Een simpel, maar heerlijk bijgerecht.

345 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 40 min. oventijd

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Boen de aardappelen schoon. Snijd de ongeschilde aardappelen in parten en verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat

  2. Schil de knolselderij met de dunschiller en snijd in plakken. Snijd de plakken in repen en verdeel deze tussen de aardappel. Besprenkel met de olie en bestrooi met de tijm en peper en zout naar smaak. Bak in de oven in ca. 40 min. goudbruin en gaar.

  • combinatietipLekker met Catalaanse worstjes.

Aardappel en knolselderij

Dit is nou echt zo'n duo dat voor elkaar gemaakt is. Een simpel, maar heerlijk bijgerecht.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig