Zet de tafelgrill aan op de hoogste stand. Bestrooi de filetlapjes met de salie en peper en zout. Vouw om elk lapje vlees een plak rauwe ham en zet vast met een cocktailprikker. Bestrijk het vlees met de olie en bak 4 min. op de grill. Keer halverwege.
Filetlapjes met parmaham en salie
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_029547_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
215 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Zet de tafelgrill aan op de hoogste stand. Bestrooi de filetlapjes met de salie en peper en zout. Vouw om elk lapje vlees een plak rauwe ham en zet vast met een cocktailprikker. Bestrijk het vlees met de olie en bak 4 min. op de grill. Keer halverwege.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 plakken rauwe ham
4 filetlapjes a la minute
2 tl gedroogde salie
2 el olijfolie
Dit heb je nodig
tafelgrill, cocktailprikkers