Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit ondertussen de olie in een hapjespan. Snijd de saucijzen elk in 3 stukken en bak ze 6 min. Voeg de prei toe en bak 4 min. mee. Meng de crème fraîche en 100 ml heet water erdoor en verwarm nog 2 min. op laag vuur.
Schep de pasta door de preiroomsaus en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en rasp de kaas erboven.
- algemeenVervang voor variatie 1 prei door 200 g bevroren tuinerwten (pak 450 g, diepvries).
Prei wassen
Instructievideo - 00:29 min.
Romige preipasta met rundersaucijs
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007727_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
700 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit ondertussen de olie in een hapjespan. Snijd de saucijzen elk in 3 stukken en bak ze 6 min. Voeg de prei toe en bak 4 min. mee. Meng de crème fraîche en 100 ml heet water erdoor en verwarm nog 2 min. op laag vuur.
Schep de pasta door de preiroomsaus en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en rasp de kaas erboven.
algemeen:Vervang voor variatie 1 prei door 200 g bevroren tuinerwten (pak 450 g, diepvries).
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g fusilli
3 el olijfolie
2 schaaltjes rundersaucijzen
3 preien
1 beker crème fraîche light tomaat en basilicum
50 g Grana Padano