Koolsoep met varkensreepjes

600 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 30 min. wachten

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de gember fijn. Meng in een kom met de sojasaus, sesamolie, knoflook en het vlees. Laat 30 min. marineren.

  2. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok. Roerbak het vlees met marinade 1 min. Voeg de kool, paprika en rode peper toe en roerbak nog 4 min. Voeg 1 1/2 liter water en de bouillontabletten toe en breng aan de kook. Schep in 4 kommen en bestrooi met de bosui. Serveer de rijst er apart bij.

  • algemeenU kunt het vlees een paar uur van tevoren marineren. Bewaar afgedekt in de koelkast. Volg stap 2 van het recept zodra u het vlees uit de koelkast haalt.

Koolsoep met varkensreepjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig