Couscoussalade met tonijn

Serveer in een grote schaal en tast toe.

460 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de couscous samen met het paprikapoeder en kerriepoeder in een ruime schaal. Schenk er zo veel kokend water bij dat de couscous net onder staat. Laat 10 min. staan en roer dan los met een vork.

  2. Laat ondertussen de augurken uitlekken en snijd ze in dunne plakjes. Snijd de paprika's in blokjes. Snipper de ui. Meng de augurk met de paprika, ui en tonijn met dressing door de couscous.

  3. Boen de citroen schoon. Rasp de gele schil boven de couscous en pers de vrucht uit. Breng de couscous op smaak met het citroensap, peper en zout.

  • variatietipZure augurken zijn ook lekker door eiersalade.
  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Couscoussalade met tonijn

Serveer in een grote schaal en tast toe.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig