Kalkoenragout

665 kcal

(Voedingswaarden)

45 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de kalkoen in de bouillon op laag vuur in 15 min. gaar worden. Neem uit de pan en snijd in reepjes. Bewaar de bouillon. Verhit 50 g boter in een pan, voeg de bloem toe en laat in 3 min. op laag vuur gaar worden (roux). Schenk de bouillon erbij en roer tot een gladde saus. Laat 10 min. zachtjes koken, roer af en toe.

  2. Verhit ondertussen 25 g boter in een koekenpan. Fruit de ui 2 min. en neem uit de pan. Verhit 25 g boter in dezelfde pan en bak de aardappelschijfjes in 10 min. goudbruin en krokant. Voeg na 5 min. de ui en peper en zout naar smaak toe. Kook ondertussen de bonen in 8 min. beetgaar. Voeg halverwege de tuin­erwten toe. Giet af en schep om met de rest van de boter en peper en zout naar smaak.

  3. Voeg de kalkoen en crème fraîche toe aan de saus en verwarm 3 min. Verdeel met de groenten over 4 borden. Serveer met de aardappelschijfjes.

Kalkoenragout

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig