Italiaanse kaasplank

Een luxe afsluiter van een Italiaans diner.

560 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 30 min. wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de kaas ca. 1 uur voor serveren op kamertemperatuur komen. Zo komen de smaken het best tot hun recht.

  2. Breek de uitgelekte mozzarella, leg op een plank en besprenkel met de olijfolie. Bestrooi met zout naar smaak. Leg er de stukjes kaas naast. Serveer met de kweeperenpasta en stukken toast.

  • combinatietipDit serveert u erbij. Kaas combineert goed met zoete smaken. Zo kunnen gedroogde vijgen, druiven, kletzenbrood (donker Oostenrijks vruchtenbrood) een mooie tegenhanger zijn voor de vaak uitgesproken smaken van de kazen. En een glaasje port smaakt heerlijk bij blauwaderkazen en harde, zilte soorten als de overjarige kaas.

Italiaanse kaasplank

Een luxe afsluiter van een Italiaans diner.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig