Blini's met zalm

Een kruising tussen een pannenkoek, poffertje en eierkoek: blini's. Ze komen uit Rusland en je eet ze met verschillende toppings. Deze keer met zalm en crème fraîche. Smullen!

50 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 5 min. oventijd

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 190 °C. Roer de crème fraîche los met de mierikswortel.

  2. Verwarm de blini's ca. 5 min. in de oven. Neem uit de oven, laat iets afkoelen en bestrijk met de crème fraîche.

  3. Snijd de bieslook fijn. Beleg met een stukje zalm en bestrooi met de bieslook en peper.

Blini's met zalm

Een kruising tussen een pannenkoek, poffertje en eierkoek: blini's. Ze komen uit Rusland en je eet ze met verschillende toppings. Deze keer met zalm en crème fraîche. Smullen!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig