Aardappelomelet met tomaten

515 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 1 cm. Kook ze 5 min. in water met zout.

  2. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de prei 5 min. Voeg de aardappelen toe en bak 2 min. mee. Klop de eieren los met de ricotta en peper en zout. Schenk in de pan. Leg de tomaten erop met de snijkant naar boven.

  3. Zet het vuur laag en bak de aardappelomelet met een deksel op de pan 15-20 min. tot de bovenkant is gestold. Besprenkel ondertussen de slablaadjes met de rest van de olie en peper en zout.

  4. Snijd de aardappelomelet in punten en verdeel over 4 borden. Serveer met de sla.

  • algemeenU kunt de aardappelomelet 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast en verwarm in ca. 15 min. in de oven op 190 °C. De aardappelomelet is koud ook lekker.
  • Prei wassen

    Instructievideo - 00:29 min.

Aardappelomelet met tomaten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig