Groentesalade

455 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Boen de aardappelen schoon en snijd de aardappelen in blokjes van 1 x 1 cm. Kook ze in water met zout in 10 min. beetgaar. Giet af en laat afkoelen tot de aardappelen lauw zijn. Snijd ondertussen de aubergine en courgette in blokjes en halveer de tomaten.

  2. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de aubergine 5 min. Voeg de courgette toe en bak nog 5 min. Meng de azijn erdoor, bestrooi met peper en zout en laat afkoelen. Meng de aardappelblokjes met de aubergine, courgette en tomaat. Meng de ricotta met de pesto en roer door de salade. Serveer lauw of koud.

  • combinatietipLekker met rauwe ham in reepjes.
  • variatietipOok lekker met rode pesto, voor een iets sterkere tomatensmaak.
  • Brunoise snijden

    Instructievideo - 00:38 min.

Groentesalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig